In deze tijd, waarin we helaas niet kunnen repeteren, hebben heel wat leden toch even iets van zich laten horen. De Jury, bestaande uit Tjeu Snoek, Paul Gubbels en Simone Vervoordeldonk, is momenteel druk bezig met het bekijken en waarderen van de inzendingen.

Op deze pagina staan de filmpjes in willekeurige volgorde, die thuis gemaakt zijn door de leden die van zich hebben laten horen.

De uitslag van de Jury:

  • De Jeugdprijs gaat naar “De Familie Koolen laat van zich horen” van Sanne, Lieke en Joost
  • De Muzikaliteitsprijs gaat naar “Die Zwei Kan Hinnerken” van Arie en Ellen
  • De Orginaliteitsprijs gaat naar de “Quarantaine Song” van de Harbangers@Home
  • De Overall Winnaar is “Don’t Stop Believing” van Chantal, Marieke en Tomy
TjeuPaulSimone
Goed gedaan!! fijn dat Bram er ook weer bij isLeuk om jullie te zien samen spelen. Klinkt goed!Leuk om jullie samen te zien & horen spelen! Klinkt goed!

TjeuPaulSimone
Heel leuk bedacht, goed uitgevoerd, mooie boodschapSuper origineel, veel tijd in gestoken en mooi gemonteerd.Echt super leuk bedacht en uitgevoerd! Verbeeld precies de tijd waarin we nu leven!

TjeuPaulSimone
goed zo Jente slim bedacht dat water bij dit liedje!!Heel leuk, goed gedaan! En ik krijg nu zin in de zomer! Leuke combi van het liedje en de achtergrond! Goed gedaan Jente!

TjeuPaulSimone
Klinkt goed Lex!!Netjes gespeeld, heel rustig. Ook goed geluisterd en een duidelijk
einde gemaakt!
Klinkt goed! Ga zo door!

TjeuPaulSimone
Goed gespeeld, mooi gezongen, Mooie aankleding, met zorg voorbereid compliment!!Ik heb met plezier gekeken, een act, muziek, dans alles d’r op en
d’r aan.
Super leuk! We moeten inderdaad zelf een feestje maken van het leven ondanks corona!

TjeuPaulSimone
Wat super zo’n hele familie, tekst erbij heel goed gedaan! Fijn dat opa er ok bij is. Berti volgende keer zingen?Super gedaan met z’n allen. Samen muziek maken blijft toch het
leukst!
Cool, een echt familie Verlaak orkest! Leuk om dit zo samen te zien en te horen!

TjeuPaulSimone
Goed titel blad , mooi gespeeld , Wendy pas op dat je Karel niet overstemt(-:, verrassend eind aan het filmpje, leuk bedacht (of ging het per ongeluk?)Leuk om een stukje klassiek te horen. Klinkt goed! Leuk ook de
bloopers.
Klinkt echt heel mooi samen! Leuk gedaan!

TjeuPaulSimone
Heel mooi!! Goed in jullie rol gebleven als 2 serieuze Jan Hinrikken, maar muzikaal top!Mooi, serieus, maar ook heel muzikaal. Klinkt leuk samen! Fijn om naar te luisteren!

TjeuPaulSimone
Goed gedaan mooie muts!Goed gespeeld Wessel, leuke muts. Goed geoefend. Klink goed Wessel! Goed gedaan!

TjeuPaulSimone
Sfeervol plaatje in die sneeuw, lekker gespeeld met 3 Rovers! Wat zou dat klinken als Alibaba 40 van zulke Rovers had gehad…Klinkt goed, ziet er gezellig uit en goed nummer gekozen. Leuk gedaan samen mannen! Tof om naar te luisteren!

TjeuPaulSimone
Da’s weer wat anders als een gewoon drumstel, goed bedacht!!Leuk, ritmisch gespeeld en dat met koude handen! Leuk bedacht ook op die vuurton. Dat is weer wat anders dan een trom! Leuk gedaan Willem!

TjeuPaulSimone
Zwartwit past perfect bij de sfeer van het liedje, wel iets vriendelijker kijken bij het begin applausJe hebt niet stil gezeten. Ook deze is weer mooi gespeeld! Goed bezig Karel! Mooie muzikale stukken!

TjeuPaulSimone
Leek wel een kommetje nasigoreng aan het begin? Mooie vlechten speciaal voor dit filmpje natuurlijk, en vooral goed gespeeldMooi gespeeld, klinkt al erg goed. Goed gedaan Janne! Klinkt al goed op de blokfluit!

TjeuPaulSimone
Mooi verzorgd filmpje, goed gedrumd, de stoksalto maakt het helemaal af!Joost je hebt je flink in moeten zetten met alle filmpjes. Met als
kers op de taart deze solo, die je netjes hebt gespeeld.
Klinkt goed Joost!

TjeuPaulSimone
Net als de ander Koolen filmpjes prima verzorgd, mooi trio, goed gedaan!!Goed ingestudeerd samen. Leuk gedaan. De familie Coolen is druk bezig
geweest!
Leuk gedaan samen! Klinkt goed zo samen!