Nagenieten dinnershow showgroep

18 november 2019

Op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober bracht onze showgroep hun laatste optreden in huidige samenstelling in een dinnershow genaamd ‘Save the last dance’. Bij Beer and Beefs in Heusden wisselden heerlijk eten en entertainment in de vorm van dans en muziek elkaar af. De showgroep nam het publiek mee in 20 jaar dansplezier. Oude dansen herleefden op eigentijdse wijze en ook nieuwe dansen passeerden de revue. Mede met dank aan solisten Bert Leenders, Karlijn Kerkers, Ilse Berkers-Wijnen, Bart Wijnen en Monique Loomans werden het avonden om nooit te vergeten.

Dank, dames, voor alle prachtige optredens al die jaren. De showgroep bestond uit: Annelie Greijmans-Donkers, Inge Berkers, Irene Nijssen-Meulendijks, Lisa Meulendijks, Michelle Reuvers, Marlies Vervoordeldonk, Karina Vervoordeldonk en Simone Vervoordeldonk. Daniƫlle van Rooij was eerder dit jaar al gestopt i.v.m. zwangerschap. De groep stond onder leiding van Yvonne van Ingen.

Foto’s van de show zijn te vinden in het fotoalbum.